sestdiena, 2011. gada 1. janvāris

Pasaules demogrāfiskais stāvoklis nākotnē.,,arī Latvijā,diemžēl.



Kādos domu biedros uzraku šo video,kas principā ir tikai tāda uzskaite,bet tomēr pēc manām domām taisnība tajā,kas būs nākotnē... skumji,bet nu tomēr fakts.. Žēl gan,ka pēc vairākiem desmitiem,vai simtiem gadu liela daļa pasaules ticēs Allaham,lasīs korānu,un būs aptuveni šādi :



lai Dievs dod,ka šie visi būtu meli... 

3 komentāri:

  1. Reāli pēc šī ieraksta var saprast ka musulmaņi ir lielākais pasaules ļaunums... Tā kā es par šo reliģiju neko nezinu, vari pateikt kas tieši tev tajā šķiet tik nosodāms? Tiešām ļoti ceru ka pateiksi... Jo arī tajā otrajā video nav nekā tik ļauna tikai cilvēks pasaka kas viņš ir, praktiski lauž arī stereotipus par musulmaņiem...

    AtbildētDzēst
  2. Nu jā,tas nav lielākais pasaules ļaunums,un tas otrais video iespējams nav labākais uzskates matreāls.un protams,katram ir tiesības uz savu reliģiju,un katram ir arī savs viedoklis,bet musulmaņi ir traka reliģija. man nav nekas pretī pret arābiem ,kā cilvēkiem tādiem,bet kam viņi seko un kam tic!?
    man nav nekas pretī pret katoļiem / luterāņiem,vai jebkuru citu reliģiju,kas tic Dievam - pasaules radītājam,Jēzum,utt,bet ja katrs 5 pasaules iedzīvotājs būs muslims un pielūgs Allahu,tas nav normāli..
    Man vienai draudzenei zināms cilvēks iet uz musulmaņu draudzi,un viņa teica,ka arī viņš esot bijis ārēji normāls,un tapēc viņa nolēma aiziet viņam vienreiz līdz,lai lauztu stereotipus,bet viņai pietika tur ieiet un iziet ārā,jo tur esot kautkas līdzīgs sektām - visi cilvēki kratās,krīt gar zemi .. utt. - Pēc manām domām tas nav normāli,bet nu - cik cilvēku , tik viedokļu..

    AtbildētDzēst
  3. Ja godīgi islāms ir galīgi garām... Un tas kas ir tajā otrajā video diezvai ir muslims,jo galugalā viņi ir ļauni un atriebīgi cilvēki... viņu korānā ir trakas lietas sarakstītas... un tie kas te kurā tur tajā gadā tajos dvīņu torņos ietriecās bija muslimi,un tā bija viņu atriebība kristiešiem,tapēc es piekrītu,ka tas nebutu normāli,ja katrs 5 pasaules iedzievotājs buutu musulmanis. Katrs normāls cilvēks tic 3vienīgajam Dievam,vai nu nekam,bet nu nejau allaham - c`mon??

    AtbildētDzēst