trešdiena, 2010. gada 26. maijs

bez nosaukuma.



Kritiens no ceturtā stāva ir tik pat sāpīgs kā no simtā, un ja jau man jākrīt, tad lai tas ir no cienījama augstuma.

Ja es nedomātu par mīlestību, es nebūtu nekas.

Aizmirsti, ko tev mācīja par zvaigznēm, un tās atkal pārvērtīsies par eņģeļiem, par bērniem, par visu, kam vēlies šajā brīdī ticēt. Tāpēc tu nekļūsi muļķāks, nē, galu galā tā ir tikai spēle – spēle, kas bagātina dzīvi.

Mīlestība ir pietiekams attaisnojums jebkurai eksistencei.

Mīlestību nav iespējams izmērīt ar tiem paņēmieniem, ar kuriem mēs mērām ceļa garumu vai mājas augstumu.

Pilnībā atdoties mīlestībai, dievišķai vai cilvēciskai, nozīmē atteikties no visa – arī no savas labklājības vai mūsu spējas pieņemt lēmumus. Tas nozīmē mīlēt vārda visdziļākajā nozīmē. Bet īstenībā mēs nemaz nevēlamies ļauties glābiņam, ko mums noskatījis Dievs, mēs vēlamies saglabāt pilnīgu kontroli pār katru soli, pilnībā apzināties savu rīcību, būt spējīgiem izvēlēties pielūgsmes objektu.

Divi vissmagākie pārbaudījumi, kas sastopami garīgās attīstības ceļā, – pacietību gaidīt uz īsto brīdi un dūšu nepievilties redzētajā.

Cilvēks ir iemīlējies tāpēc, ka ir iemīlējies. Mīlestībai nav vajadzīgs iemesls.
_

Es nezinu,kāds šodien datums. Bet šodien laikam ir ceturtdiena. vai trešdiena. khe,šodiena galīgā bezsfilmā. laikam jāaiziet izdzert tase tējas.

1 komentārs:

  1. Uzmanību !!

    Tas ir Aso ietaupījums un aizdevumu kreditēšanas uzņēmums. ja jums ir nepieciešams kredīts, lai personīgo biznesu, vai jums ir nepieciešams kredīts, lai nodzēstu visu savu rēķinu, lūdzu sazinieties ar mūsu mūsu šeit e-pastu:finance_institute2015@outlook.com lai iegūtu vairāk informācijas. Jūsu informācijai, mūsu uzņēmums izsniedz aizdevumu 5% procentu likmi, ja Jums ir interese laipni nokļūt atpakaļ pie mums nekavējoties, lai saņemtu darīts ar savu kredīta pārvedums apstiprinājuma dokuments ok.

    Sazināties e-pasts: (finance_institute2015@outlook.com)

    Nevilcinieties piemērot.

    AIZDEVUMA AIZDEVUMU PLC

    AtbildētDzēst