trešdiena, 2011. gada 9. marts

varbūt tomēr?

Sveiki!


Šeit - no Kristīnītes profila raksta viņas draudzene Alise. Varbūt Tev vai kādai tavai paziņai ir iespēja noziedot manai draudzenei kaut 1 latu...
Mēs -viņas draugi un ģimene, kā arī viņas mazā 5gadīgā meitiņa ļoti ceram uz viņas atveseļošanos...


2010. gada 24. novembra rītā manas draudzenes – 24 gadīgās Kristīnes Pabērzas dzīvi izmainīja šausminoša avārija. No rīta, ar kolēģēm braucot uz darbu, viņu automašīnā ietriecās cits spēkrats. Avārijas sekas bija šausmīgas - vairākas operācijas, smaga galvas trauma, gūžas kaula lūzums, ar tajā ievietotiem dzelžiem, viens mēnesis pavadīts komā. Ārstu prognozes bija šausminošas. Jaukā ziņa, ka š.g. 7. janvārī Kristīne ir sākusi runāt, līdz asarām aizkustināja visus viņas radiniekus un draugus. Mēs sapratām, ka brīnumi tomēr notiek!
Kristīnes radinieki ir ieguldījuši lielus līdzekļus, lai atgūtu iepriekšējo Kristīni. Bet process ir tikai sācies. Priekšā vēl garš ceļš ejams. Kaut arī Kristīne pašlaik ir piesaistīta ratiņkrēsliem un pamazām mācās pārvietoties ar spieķīti – tomēr viņas progress ir acīmredzams. Protams, lai tas turpinātos – ir nepieciešams atbalsts.
Tādēļ lūdzam apkārtējo cilvēku palīdzību - nepieciešama finansiāla palīdzība ilgstošai ārstniecībai un rehabilitācijai (fizioterapijai, ergoterapijai un logopēdiem). Nosaukt precīzu nepieciešamo summu ir grūti, ārstēšana var ilgt vairākus gadus. Piemēram, fizioterapeita pakalpojumi maksā 20 LVL stundā, nākamais rehabilitācijas kurss - minimums 12 LVL dienā.
Saprotam, ka visus skārusi valstī valdošā ekonomiska krīze, bet varbūt kāds tomēr var palīdzēt!
Vārds, uzvārds: Kristīne Pabērza
Personas kods: 231286-12359
Banka: Swedbank
SWIFT: HABALV22
Konta numurs: LV71HABA0551019932142
Kristīne būs ļoti pateicīga par katru santīmu, ar kuru varēsiet palīdzēt, un ceram, ka pienāks diena, kad viņas mazā meitiņa Estere varēs ar mammu doties pastaigās, rotaļāties, skriet un priecāties par dzīvi kā iepriekš – pirms avārijas.
Paldies Tev - ja arī nav iespēja palīdzēt, bet vari pārsūtīt šo vēstuli citiem..


Ar cieņu, Kristīnes draugi un tuvinieki.


Nesen lika aizdomāties fakts,kā būtu,ja katrs latvijas iedzīvotājs iedotu kādam 'fondam' tikai 1 santīmu vismaz reizi mēnesī! - Mums pavērtos tik plašas iespējas palīdzēt katram cilvēkam,kam tagad iet grūti kautvai arī šādu gadijumu rezultātā + nevajadzētu rīkot nekādas labdarības akcijas - 1 santīms katru mēnesi piespiedu kārtā no katra iedzīvotāja - tas taču nav daudz prasīts...Un šajā gadījumā iesaku tiešām noziedot kaut latu,jo ja katrs,kurš ir izlasījis šo ierakstu noziedotu latu - tas tiešām būtu no svara kādam cilvēkam,kam tas ir nepieciešams daudz vairāk,jo galu galā arī tu vienu dienu vari iztikt bez kāda salduma vai tmldz.lietas! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru